FETTREDUCERANDE

SENAST PÅ MARKNADEN!! FETTREDUCERANDE RÖD/GRÖN LASER

Denna kall-laser reducerar fett och celluliter samt ökar kollagenet i huden, skapar energi i mitokondrien i cellen, och dämpar inflammationer. Med andra ord så får du slätare hud, ett mindre omfång och ökad energi som bieffekt.

Det finns absolut inga som helst risker med denna behandling! Denna laser har använts i studier sedan 2012 och har använts av praktiserande läkare sedan 2014 och denna maskin är den enda icke invasiva behandlingen som är medicinskt FDA godkänd även för fetma.

Vilka resultat man får är individuellt. Lasern kommer att frigöra fett men det handlar även om hur bra ditt lymfsystem arbetar och hur dedikerad du är i övrigt att leva hälsosamt.

Detta är fettreducering helt utan kirurgi, smärta eller negativa biverkningar.

Denna maskin innehar hela 3 st FDA-godkännanden och Många kliniska studier har visat fantastiska resultat.

Maskinen fungerar så att lasern känner av de fyllda fettcellerna och får dom att läcka ut fettlipider. Detta ger många andra goda hälsoeffekter. Den gröna lasern är en hälsoboost då den fyller på energi i mitokondrien, verkar antiinflammatoriskt, främjar immunförsvaret, främjar återhämting/rehabilitering, sänker stressnivåer, gynnar kollagenbildning m.m. Många har vittnat om att de har känt av minskad hjärndimma, mindre återfall av migrän och ger bättre sömn.

Hur går det till?

Du ligger på en brits och det röd-gröna ljuset kommer att lysa och rotera på dig. Det känns inte alls, några tycker att de kan förnimma något men det känns varken varmt eller kallt och gör inte ont.

Tillverkaren rekommenderar mellan 6-8 behandlingar 2ggr/veckan för bäst resultat men många väljer att gå 1ggr/veckan.

Studierna visar att efter 1 behandling 1 gång per vecka i 6 veckor har testpersonerna på 5 mätpunkter, minskat med drygt 15 cm (15.78)